top of page
PZN Logo Facebook-09.jpg

Kandidaten

Partij Zonder Naam zal binnenkort haar kandidatenlijst voor de 2de kamer verkiezingen
op 17 maart 2021 bekendmaken.

Partij Zonder Naam is een frisse nieuwe partij, die de bezem door de 2de kamer gaat halen. Voor Nederlandse Burgers en Ondernemers belangen zullen wij ons 200% inzetten, strijden. In deze Crisis Tijd is extra duidelijk geworden, dat Nederlandse Burgers en Ondernemers in MKB en ZZP totaal niet vertegenwoordigd zijn, steeds de Regeringssteun missen.


Nu na 10 maanden van Crisis nog steeds niet op "het dashboard" van de Regeringspartijen en Steunpartijen een vaste knop hebben. Dat gaat ook niet veranderen als de 2de kamer niet opgeschoond wordt. Partij zonder naam wil die rol als bezem wel doen. Een partij gevormd uit Nederlandse Beleid Slachtoffers, voor Iedere Nederlander en Nederland. Bezuinigen moet heel anders. De bedrijven in MKB zijn de honderden tandraadjes die samen een grote motor vormen, voor de Nederlandse Economie en Werkgelegenheid. Stoppen deze ondernemers of gaan ze failliet, dan gaat met hun het grootste deel van de Werkgelegenheid verloren.

STEUN ONZE PARTIJ

Zonder de steun van Burgers en Ondernemers kunnen wij ons gezamenlijke doel niet bereiken. 

Als nieuwe partij krijgen we in tegenstelling tot de gevestigde 2de kamer partijen, geen financiële ondersteuning, geen promotie in de media in bijv. zendtijd voor politieke partijen. We zijn dus van jullie hulp bij promotie en financiële steun afhankelijk.

Door lid te worden en het contributie bedrag of een donatie te storten op onze bankrekening:

NL48 SNSB 0909154783 t.v.n. J.M.Nouse

o.v.v. PZN contributie + Voor–achternaam of PZN donatie + Voor–Achternaam.

PS. De bankrekening staat nu op persoonlijke naam, de procedure van partij naamsvermelding is in verwerking. 

Gezond verstand, Gedrevenheid, Passie, Doorzettingsvermogen. 

bottom of page