top of page

Aardbeving Rampgebied Groningen.

In Groningen hebben Nederlanders al meer dan 10 jaar aardbevingsschade , veroorzaakt door de gaswinning van Shell en NAM. Dagelijks ondervinden de Groningers emotionele, psychische en financiële schade van de aardverschuivingen. Hun woon en leef genot is totaal verstoord door de jarenlange aardbevingen, door de schade afhandeling en behandelingswijze. Door de Regering, Volksvertegenwoordiging en Media wordt er geen actie ondernomen. Miljarden euro's belastinggeld verdwijnen jaarlijks naar de EU, Ontwikkelingslanden en Rampgebieden in het buitenland, maar voor ons eigen Grootste Binnenlandse Rampgebied, het Aardbevingsgebied in Groningen daar is geen geld voor. Groningen dat bestaat niet.


Vooral geen media aandacht geven aan Groningen. Geen grote media show met inzamelingsactie, geen emotionele BN-ers op TV, geen extra donaties van Overheid, NAM en Shell, geen financiële steun van Rode Kruis. Alleen af en toe een minister bezoek of Rutte op bezoek die vertelt dan, dat hij meeleeft en meevoelt. De dagelijkse stress en aardbevingen, de nieuwe scheuren in huizen, die hebben zij bij hun thuis niet. Volksoplichters. Vele lege beloftes, dure onderzoek instanties en organisaties. Verder niks.


Tijd voor opruiming in dit Nederlandse Bestuur. 17 maart 2021 dan kunnen ook Groningers echt protest laten zien. Actief Anoniem Demonstreren en Protesteren op loop afstand.


# Groningen, aardbeving, rampgebied, gaswinning, Shell, NAM,

66 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page