top of page

Met Corona kun je de burgers weer tot onderdanen maken.

De Verborgen Agenda in corona crisis.

Corona maatregelen zgn hulp door de regering.

Wees waakzaam, lees deze brief goed en denk er zelf over na.

Laat vooral de Nederlandse Media niet voor jullie het denkwerk en beïnvloeding doen. In deze tijd van corona crisis zou de Regering Rutte en Co zo fantastisch gewerkt hebben. Natuurlijk zou elke andere Nederlandse Regering ongeveer dezelfde maatregelen genomen moeten hebben.

Gezondheids, Maatschappelijke en Financiële Maatregelen.

Nou volgens de Media en Rutte & Co doen ze alles prachtig, zij verdienen een fikse bonus, ja een standbeeld. Dan kunnen wij dat over een aantal jaren besmeuren met verf en afbreken.

Financiële ondersteuning door Regering.

Iedereen loopt er mee weg. Maar !!! wat krijgen jullie nou precies?                         

Uitgestelde huur, uitgestelde hypotheek aflossing, uitgestelde belastingen, uitgesteld vakantiegeld, uitgestelde lease betaling, uitgestelde verzekeringspremie.                                                             

Uitgesteld, dat betekent, dat jullie over een paar maanden, alsnog al die uitgestelde betalingen moeten doen. Ja en dan komt de aap uit de mouw. De meeste van jullie zullen dat niet kunnen, op die dag dat de uitgestelde betalingsverplichtingen voldaan moeten worden.       

Jullie zijn niet meer gaan verdienen, want door die crisis zit er geen loonsverhoging in. Of jullie zijn werkloos geworden en krijgen een lagere uitkering. Of jullie zijn ziek geworden en hebben Extra Kosten, Eigen Risico, Eigen Bijdragen. Jullie normale maandelijkse lasten lopen weer gewoon door, die kunnen jullie net elke maand betalen, die extra afbetalingen van al die uitgestelde lasten, dat zit er niet meer in. Gelukkig had de Regering jullie toch snel en goed geholpen, hiep hiep hoera. Bij die uitgestelde betalingen komen ook hoge renten, geld lenen kost geld. Bij niet tijdig betalen komen er kosten en nog extra kosten voor de incasso bureaus, deurwaarders, gerechtskosten. Nou hebben jullie een eigen auto, eigen huis, geen probleem, dat wordt in beslag genomen met kosten, openbaar verkocht met kosten en een fikse rest schuld.                         

Ben ik een zwart kijker, doemdenker.

Nee, gezond verstand en ervaringsdeskundige helaas. Ik heb gewoon alles betaald.  

Banken, verzekeringen, belasting, gemeenten, rijksoverheid, die zijn de meest wrede partijen. Daarboven op komen dan de aasgieren:  incasso bureaus, deurwaarders, advocaten en schuldhulpverleners. Lig je eenmaal op de grond, dan plukken zij jouw extra kaal. Wordt of ben je nu werkloos? Ga dan voor omscholing vragen, om te werken bij Incasso bureau, deurwaarderskantoor of schuldhulpverlening. Daar ligt toekomstig vast werk, als lijken pikker.De eerste dode duif is al uit de hoed.

De huren zouden per 1 juli 2020 niet omhoog gaan, daar zou De Minister voor zorgen.                        

Ja, hoor totdat het 1 juli 2020 is en de verhuurder gewoon de hogere huur van jullie rekening afschrijft. Onder de noemer gaat niet anders de Corona heeft ons geld gekost. De Minister komt op TV en zegt tja daar kan ik niks aan doen, daar ga ik niet over.                                                                                                                 

De volgende dode duif zit al in de hoed.

De Zorgverzekeringen hebben een dikke spaarpot, marktwerking. Die piepen nu al dat jullie Zorgpremie en Eigen Risico en Eigen Bijdragen zullen stijgen. O ja extra stijgen, in 2021 ging dat sowieso al omhoog, nu met een schatting van € 75,00 tot € 250,00 per jaar. Op TV in zo een Media Propaganda programma zegt dan een zgn deskundige heel opgewekt “dat is nog wel op te brengen per jaar” . Waarvan??? Want dit is niet de enige verhoging uit naam van Corona, de premie auto verzekering stijgt? Door Corona???                                                 


De dode duiven van de goochelaars liggen al voor jullie klaar.

Bsgw 2021, Pensioenpremie 2021, Motorrijtuigenbelasting, Provincie leges, Gemeente leges, Milieu heffingen, Energie belasting (voor transitie, windparken en zonneparken). Dat zal allemaal omhoog gaan.                                   


Bij aanvang van Corona Virus in Nederland kwam Rutte in de Media vertellen, dat Rutte en Co er voor gingen zorgen, dat niemand door het ijs zakt. Toen hadden Rutte en Co al hun wak geslagen in dat ijs. Lang voordat moment wisten Rutte en Co, RIVM en de hele EU geldvreters al , dat dit Corona Virus net als elk griep virus naar Europa zou komen.

Omdat ze de EU burgers niet meer in bedwang/ macht hadden, zagen natuurlijk enkele EU wolven de kansen liggen.


Met Corona kun je de burgers weer tot onderdanen maken.

Ze afzonderen, noodmaatregelen nemen, ondernemingen sluiten, medische zorg onthouden en nog belangrijker financieel kapot maken en klem zetten. Eigendommen afpakken op termijn en ze met schulden opzadelen.

De Toekomstige Moderne Slaaf is geboren. Het ontbrekende puzzelstuk is de nieuwe “tijdelijke”Corona wet.   


Pas op, uitgesteld tot oktober 2020. Dus niet van de baan. Zo werd er ook een balletje opgeworpen over uitstellen van de 2de kamer verkiezingen van 17 maart 2021. Blijf jullie gezond verstand gebruiken, laat jullie niet bang maken door Rutte en Co, ook al blijven de Media Slaven dagelijks propaganda vertellen, dat de Rutte en Co het zo goed doet.                                                                                                                                                          

Denk Na.

Waarom zitten er dagelijks bij ieder Opinie praatprogramma Ministers, Staatssecretarissen, Rutte en Co zijn 2de kamer vrienden. En slechts een enkele keer  SP, PVV en Forum. Die worden dan ook nog vaak als gekke Henkie voor het blok gezet. 

Waarom wordt er steeds gelekt naar de Media en maakt Rutte en Co er geen probleem van?

Omdat dat lek nu in hun beleid zit, de burgers kwaad maken, voorbereiden en paar dagen later dan slikken de meesten dat als zoete koek. Was de reactie van de burgers heel fel, nou dan doen we een beetje minder. Dan wordt wel geslikt. Of ze stellen het een beetje uit.                       

Demonstraties, die verbied je gewoon en grijpt hard in. Die Politie Agent/ ME-ers die gaan dan ff los, want hun bazen hebben dat opgedragen? En als je Politie, BOA of ME pakje aan hebt, dan kun je zelf niet meer of mag je niet meer denken en menselijk omgaan met de burgers.

Het woord VRIJHEID is Verboden op je T-shirt of Spandoek. Geel hesje aan doen als uiting van verzet, dat mag ook niet. Wat mij opvalt is, dat er dan een overmacht aan politie is, geen agent te weinig. Als er al dagen, weken, maanden en jaren  overlast, vernielingen, intimidatie en terreur ergens in een buurt, bij een station, winkelcentrum, en zo meer zijn. Dan is er een te kort aan politie en mag en kan de politie niet optreden. Groepen illegalen kraken en vernielen eigendommen, dan is er geen politie of mag die niets doen.

Het Nieuwe Normaal van Rutte en Co.??? 


Media van Rutte en Co.                                                                                                 

Ongehoord en Robert Jensen. Die worden van de Nederlandse Staats Televisie weg gehouden. Legaal, want voor Ongehoord tegen te houden verandert De Minister de wet voor 1 jaar. In de hoop dat Ongehoord zich zelf oplost. Robert Jensen, die krijgt geen zendtijd meer bij commerciële zender, ondanks kijkcijfers.


De hele TV Media is de propaganda slaaf van Rutte en Co.

Dagelijks meerdere info praatprogramma’s met zelfde format en zelfde gasten, indoctrinatie van de bovenste plank, van ’s morgens vroeg tot middernacht en dan herhalingen door de hele nacht. NOS en RTL nieuws kunnen fuseren of misschien is dat al gebeurd achter de schermen, stiekem. Beïnvloeding, kweken van onbewust automatisme , dat is waar Rutte en Co met de Media in hun macht mee bezig zijn. Gelukkig beheersen Rutte en Co de sociale media nog niet helemaal, anders zouden wij (degene die wakker zijn)  een “illegale” muurkrant moeten maken, om de Nederlanders wakker te maken.


Corona Virus in nertskwekerij en slachthuizen. Vandaag 4 juli 2020 weer in het nieuws. Hoe is het mogelijk, dat die fokkerijen en slachthuizen besmettingshaarden  zijn. Nou weten jullie die fipronil besmetting nog kippen en eieren vernietigen.  Ook als die bedrijven ver, soms heel ver uit elkaar zaten. Net als nu die fokkerijen en slachthuizen. Nou die fipronil was een Bayer (BASF) product om de stallen te ontsmetten. Wat is nu de oorzaak van Corona besmetting, welke overeenkomsten zitten er? Toen en nu werd bij de mens de factor neergelegd. Maar Nederlandse, Duitse, Deense, Engelse slachthuizen. Denk daar maar eens over na. Ik ben dan niet zo een duur betaalde deskundige, maar een persoon met gezond verstand, die zelf denkt.

Boeren, bouwers en burgers.  

De Boeren de nek omdraaien, dan is het Stikstof probleem opgelost. Waar komt dat Stikstof probleem, die Stikstof norm vandaan?  Andere vraag. Waar is die Zure Regen gebleven? Was vroeger een super groot probleem, de wereld ging kapot aan de Zure Regen.                                                       

De Minister komt op TV en zet de Burgers, Bouwers tegenover Boeren. Dan als de boeren zijn opgeruimd of luisteren naar De Minister en meewerken, dan kunnen wij weer bouwen aan huizen en wegen (meer asfalt). Maar auto's waren toch een CO2 probleem? Natuurlijk moeten wij, in de hele wereld een beetje op de rem, veranderen. Plastic probleem, dat is ook ontstaan door de massale productie ervan. Ik heb niet gevraagd om glas, karton, hout en losse producten te vervangen door plastic. De Olie bedrijven die verdienen daar aan. Waar is het grootste probleem met plastic afval. Niet in Nederland.

Bezuinigen 2021.

Volgens Rutte zouden Nederlanders ontzien worden. Nu is dat 3 juli 2020 al bijgesteld, Nederland heeft een tekort en de Nederlanders zullen daar aan bij moeten dragen. Gesprek met de Minister President.

Weet jullie wat zo vreemd is? Waarom wordt er niet bezuinigd op de miljarden die naar die bodemloze EU put gaan. Of naar zgn Buitenlandse Ontwikkelingshulp. Die hele EU is een grote overhead post op de balans van de EU landen.

Mijn moeders huishoudboekje werkte anders. Geld uit de huishoudbeurs weggeven aan een geld vretende buurtvereniging en zelf geen eten op het bord hebben? Oké en dan bij die buurtvereniging geld gaan lenen. Verder zijn die beloningen van die EU organisatie ontzettend buitensporig. Met enkele duizenden euro’s per maand minder per persoon per maand zouden die best kunnen rondkomen. Maar die zullen per 1 januari 2021 wel weer een beloningsverhoging krijgen, ook de extra vergoedingen zullen wel stijgen. Rutte en Co zullen het zelf ook niet inleveren, de Oranjes ook niet, dus dan is het 83,4% van alle huishoudens, die het niet kunnen missen, weer de Sjaak. En wie bepaald dat? Rutte en Co.


Veranderingen.

Tijd voor grote veranderingen in deze ongelijke lasten verdeling. Van deze Rutte en Co hoeven jullie, dat niet te verwachten. Als Rutte en Co hard schreeuwt geen Euro meer naar... of ik heb met de vuist op tafel geslagen of dat gaat niet gebeuren. Dan is bij het  kruisje al getekend en het geld overgemaakt.

De bezem moet er door, dat kan bij de verkiezingen van 17 maart 2021 gebeuren als jullie wakker zijn, de leugens, lege beloften doorzien. Democratie betekend Het Volk Regeert.

Gezond verstand meer is niet nodig. 

Daarom  Partij Zonder Naam.

70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page