top of page

Genoeg is Genoeg.


Genoeg is niet genoeg, voor Rutte en Co.

Dus er kan nog een Parlementair Onderzoek over Toeslag Affaire bij. Waarbij voor de zoveelste keer in de 10 jaar Rutte en Co Kabinetten blijkt, dat VVD, CDA, D66, PvdA, CU, SGP en Groen Links Nederland en de Nederlandse Bevolking afbreken en kaal plukken. Ze laten steeds zien, dat zij geen respect hebben voor Nederlanders. Zij liegen, bedriegen, bestelen Nederland en steunen elkaar door dik en dun.

Ook nu weer blijkt, dat de geheugens van de Bewindslieden van korte duur zijn. Ik wist het niet, Ik ben niet goed geïnformeerd geweest, Ik heb nooit de gevolgen voor de slachtoffers zo ingeschat, Ik heb al eerder gewaarschuwd voor de gevolgen (maar heb weggekeken of ben opgestapt). De hoofdrolspeler in al deze affaires van de afgelopen 10 jaar is de VVD en Rutte, constant gesteund door zijn Rutte en Co partijen. Deze partijen, CDA, D66, PvdA, CU, SGP en Groen Links hadden deze grote lijst aan Politieke Oplichtingspraktijken kunnen stoppen. Door toedoen van al deze Partijen zijn onder andere: Groningers Aardbevingsslachtoffers, Defensie Medewerkers in gevaar geweest en overleden.


Armoede en Schulden.

Door deze Rutte en Co Partijen worden de Nederlander met lage en midden inkomens al jaren kaal geplukt. Ja ze hebben allemaal grote woorden over Sociaal Beleid, maar zij doen er actief aan mee om Nederland leeg te roven en zij drijven de Nederlanders verder de Armoede in.

Zij zullen daar ook na de verkiezingen van 17 maart 2021 niet mee stoppen. Rutte roept nu heel hard, dat hij, de VVD een Sociale Agenda gaat draaien na de verkiezingen. Trap er niet in, genoeg is genoeg.

Hij zou dat als Premier vandaag al kunnen doen.

En PvdA kopstuk Asscher heeft er nu spijt van??? Maar de afgelopen 4 jaar zit hij in de 2de kamer als zgn Oppositie, Tegenstander van Kabinet, maar hij laat hun nog eens 4 jaar rustig doorgaan, zonder op te staan voor de Nederlanders, die gedupeerd zijn door de Belastingdienst. Hoezo Volksvertegenwoordiger?


17 maart 2021 Afrekendag.

De Nederlander met Gezond Verstand kan op 17 maart 2021, die hele oplichtersbende wegstemmen. Afrekenen en met Partij Zonder Naam de bezem door de 2de kamer te halen. Terug naar Draagkracht beginsel en eerlijke Welvaart Verdeling in Nederland.

Nederlanders weer op 1 ste plaats en niet Europa. De Zorgpremie en Zorgbijdrage omlaag, naar draagkracht berekenen. Pensioenkassen zijn van de “verplichte” Pensioenspaarders, de leden van de Pensioenfondsen.


Stem op 17 maart 2021 op Partij Zonder Naam en deel deze tekst zoveel mogelijk.


Stem ze weg.

Ga 17 maart 2021 stemmen en stem VVD, CDA, D66, CU, SGP, PvdA, Groen Links, 50 plus en PvdD weg.

Blijf zelf nadenken, met Gezond Verstand.

209 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page