top of page

HORECA EN EVENEMENTEN OPROEP NEDERLAND

Bijgewerkt op: 15 jan. 2021


Rob van Mastrigt , XLR-entertainment, Event Manager & DJ XLR.


Beste Horeca ondernemer,

Wij hebben een goed voorstel voor u en uw collega’s in de Horeca.

Wij hebben een nieuwe partij opgericht. Een partij die zich inzet Voor Ondernemers Door Ondernemers en tevens voor het algemeen welzijn van onze medelanders. Wij laten ons niet in een hokje of kleur drukken. Niet rood, groen, paars of geel, niet links, rechts, gewoon rechtdoor waar dat gaat en waar nodig...! Geen 10-tallen vergaderingen, maar kort, krachtig en direct.

Vandaar onze naam:

www.partijzondernaam.com

Geen beperkingen richting Nationaal Belang. En daar waar de empathie en gevoel voor ondernemers al 10 maanden ontbreekt op het zogenoemde dashboard van Rutte / De Jonge en consorten, willen wij de heuse knop Voor Ondernemers Door Ondernemers gaan vertegenwoordigen. Dé ontbrekende schakel in de 2de kamer.

Lockdowns, ingeperkte en vaak onlogische ondoordachte belemmeringen voor burgers en MKB ondernemers en de inmiddels gebleken ‘zwaar ontoereikende steun... Waar weer heel lang over moet worden nagedacht en vergaderd. Dat gaat zo niet langer, naast talloze blunders en gebrek aan oplossend vermogen. Belastingaffaires, Groningen Gas Affaire - Aardbevingen, Toeslagen Affaire, 11.000 immigranten, die al meer dan 18 jaar in NL zijn, maar geen paspoort krijgen. BIO Centrales, massale bomenkap, dreigend tekort aan energie, milieu, CO2 gekte, woningtekort, boeren 'uitstervings-' beleid en talloze doorlopende bezuinigingen, Zorg, Onderwijs, Politie & Recherche, onderbezetting bestrijding criminaliteit & Cybercrime, minder veilig op straat, ga zo maar door...

Het moet echt anders...

Na de veel te lange financiële wurging van de meest zwaar gedupeerde en verlieslijdende ondernemers (MKB, ZZP, Cultuur, Artiesten, Horeca, Reisbureaus, Modewinkels enz.) is het de hoogste tijd om nu wel echt te compenseren. Dat, in schrille tegenstelling tot financiële steun aan Brussel/Europa en het verre buitenland, wat in grote overvloed snel geregeld is.

Kort door de bocht... Bestrijding van besmettingen en nationale zorg, prima! Maar ondersteun dan de MKB/ZZP ondernemers . Er zouden diepe zakken zijn MET ONS BELASTINGGELD. Ondersteun dan ook met goede controle. Alle gegevens zijn reeds bekend bij de Belastingdienst. Hoe makkelijk kan het zijn. Het kan nooit te veel kosten, want zou dat zo zijn, kun je die last niet volledig op de schouders leggen van de gedupeerde ondernemers. Dan maar minder naar de Europese Unie, bezuinigen op de EU beloningen en minder EU parlementariërs of op bijvoorbeeld JSF vliegtuigjes.

Aanpak en uitbreiding Steunpakketten - Nu en nu echt...!

Uitgestelde huren, hypotheken, belastingen, lease als er al aan meegewerkt wordt. Dus een groeiende schuldenlast zonder inkomsten door opgelegde overheidsmaatregelen.

NOW 60/65% van personeelslasten, dus 40/35% gewoon zelf dokken door de ondernemer.

DGA’s uitgesloten van steun...!

Tozo 2 & 3 lege hulzen vanwege doorgevoerde partneraftrek. Daardoor blijft er niets over qua steun in de onderneming en betreft het enkel bijstandsniveau. Ondernemers zitten met hun vaste lasten als ondernemers niet op bijstandsniveau (met partner € 1.500 p/mnd.

TVL 50% . Niets is minder waar en ook dat zou zelfs betekenen, dat de ondernemer gewoon 50% van zijn bedrijfslasten zelf moet betalen. Maar TVL is 50% VAN GEMIDDELD 38% BEDRIJFSLASTEN, DUS 19%. De ondernemers moeten dus zelf 81% DOKKEN...!


KORTOM RONDUIT SLECHTE COMPENSATIE - verre van afdoende... en de zwaar gedupeerde ondernemers gaan naar de verdoemenis. En met hen de werkgelegenheid, die daardoor verloren gaat. Los van het grote gemis aan belastingen wat volgt.


WIL JIJ JE STEM LATEN HOREN IN DE 2DE KAMER EN ZOEK JE STEUN,

DAN WILLEN WIJ JE DAARBIJ HELPEN.

Maar daar hebben wij jullie hulp voor nodig. En wel in de vorm van de zogeheten ONDERSTEUNINGSVERKLARING.

PZN heeft er maar 30 nodig per kieskring en wel uiterlijk 31 januari aanstaande!

Deze OV heeft niets met je stem vandoen, geen voortvloeiende verplichtingen, geen financiële consequenties, wel registratie van je steun aan onze partij.

Hoe werkt dat...? Ga naar onze website www.partijzondernaam.com en download daar het formulier. Je hoeft alleen maar even naar stadhuis in je gemeente te gaan met een geldig legitimatiebewijs en het formulier, DAAR INVULLEN EN DAAR ONDERTEKENEN.

Een kopie aan ons sturen per email VOOR 31 JANUARI aanstaande.


Email: partijzondernaam@ziggo.nl

Laat je stem horen en meld je aan...!


NU KAN HET NOG, DUS PAK JE KANS...


DE PROCEDURES MOETEN VEREENVOUDIGEN EN VERSNELLEN


Verder kunnen we nog financiële steun gebruiken.


Word lid voor €12,50 als minimum per jaar of donateur.


Stort vandaag nog op onze bankrekening. NL48 SNSB 0909154783 op naam van J.M. Nouse onder vermelding van PZN lid of donateur + naam.


Natuurlijk hebben we bij onze bestaande achterban jullie hard nodig. Naast onze kennis en ervaring als ondernemers, rekenen we ook op jullie inbreng, kennis en ervaring.


Alleen samen kunnen we een vuist maken en vooruitkomen.


Voor meer info en ons KIESPROGRAMMA -> www.partijzondernaam.com


Met welgemeende groet,


Initiatiefnemers,


Rob van Mastrigt en John Nouse


horeca, Nederland, dashboard, Tozo,Tvl, Now, Dga, uitgetelde, regering, 2de kamer, verkiezingen, evenementen, events, DJ,compensatie

55 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page