top of page

MKB FAILLIET DE WERKLOOSHEIDSBOM VOOR NEDERLAND.STILZITTEN EN AFWACHTEN IS GEEN OPTIE.


Beste MKB ondernemers, personeel,

Wij worden door de lockdown maatregel nu al 10 maanden heel hard getroffen. De ene branche langer en harder dan de andere, maar de uitkomst is voor de hele MKB ondernemers en personeel hetzelfde. De steunpakketten van de Regering en de vertegenwoordiging voor het MKB in de 2de kamer is veel te laag. Het MKB in Nederland is een motor van honderden tandraadjes, die niet alleen een hele grote economische bijdrage levert, maar die ook een hele belangrijke werkgelegenheids-drager is in Nederland. Onze huidige regering en volksvertegenwoordiging is beneden maats voor de Nederlandse MKB, ZZP en burgers. Wij zullen het heft in eigen hand moeten nemen. En dat kan heel eenvoudig. Partij Zonder Naam is opgericht door 2 ondernemers, die zelf ervaren hoe onze regering en volksvertegenwoordiging ons laat vallen, laat spartelen. De meeste van ons hangen aan een zijden draadje en hun reserves zijn op, hun schuldenberg groeit. Onze regering en volksvertegenwoordiging heeft wel oog en geld voor grote ondernemingen, voor Europa en voor het verre buitenland. Nu moet er veel meer en doelgericht geïnvesteerd worden in Nederland en de Nederlandse MKB. Wij hebben al jaren de Nederlandse Schatkist en Europa gesponsord. Nu moet Nederland voor de Nederlanders er zijn.

De MKB en ZZP knop bestaat niet op het Dashboard van de RegeringsBulldozer, die op volle snelheid over Nederland walst.

Daarom willen/moeten wij de 2de kamer in, om voor onze belangen en die van Nederland te gaan strijden. Van onze regering en volksvertegenwoordiging hoeven wij niets of niet veel te verwachten, dat hebben we de afgelopen 10 maanden in praktijk aan den lijve kunnen ervaren.

Wat kunnen wij samen daar aan doen..Wij hebben de start gemaakt, door een hele procedure met drempels te doorlopen voor eigen rekening. Zonder jullie support zullen wij niet verder kunnen, want voor wie hebben we dan zoveel energie in de Partij geïnvesteerd? Jullie kunnen ons steunen en helpen , wordt lid of donateur . Stort € 12,50 op onze bankrekening (meer mag ook). Voor jullie en onze campagne, de 2de kamer parttijen krijgen een budget en zendtijd.

Wij als nieuwe partij dus niet. Ons banknummer is NL48SNSB 0909154783 tnv j.m.nouse onder vermelding van “ PZN Lid + naam of Donatie + naam “. Verder vragen wij jullie om landelijk bij de gemeente een “ondersteuningsverklaring” te laten invullen voor onze partij. Het formulier kun je downloaden van onze website. www.partijzondernaam.com Omdat wij een nieuwe partij zijn hebben wij er minimaal 30 per kieskring nodig. Daar zitten geen kosten aan en de uitleg lees je op onze site. Uiterlijke datum 31 januari.

Lees ons verkiezingsprogramma op deze site en kom in actie om een verandering in Nederland te starten. Stilzitten en afwachten is geen optie.

Wij hebben de eerste stappen al gezet en staan voor de deur van de 2de kamer, als jullie nu laten zien, dat jullie ons steunen en wij samen verder aan Ons Nederland, Onze bedrijven, Onze werkgelegenheid, Onze economie en Onze toekomst actief gaan werken. Dan gaan wij als partij 200% strijden voor Onze belangen en Onze MKB toekomst.

NU VOLLE GAS ER IN GAAN OF 4 JAAR AFWACHTEN EN KLAGEN. NU KIEZEN.

John Nouse en Rob van Mastrigt


lockdown, failliet, horeca, kappers, MKB, steunpakket, verkiezingen, regering, werkgelegenheid, Nederland, winkels, kleding, kledingzaken, bedrijven, faillissement.


48 weergaven0 opmerkingen
bottom of page