top of page

Politieke Hervorming 2020/2021.
In aanloop naar de begroting voor 2021 zal de Partij Zonder Naam als nieuwe Partij voor de verkiezingen van 17 maart 2021 een deel van haar Partij standpunten nu al bekend maken. De huidige zittende Volksvertegenwoordiging in de 2 de kamer zijn er niet voor de belangen van de Grootste Groep Nederlanders. Nederlanders met een laag en midden Inkomen. Weer zullen de lagere inkomens en kleine ondernemingen in de kou blijven staan. Onder de noemer Economische Crisis Beheersing, zullen de hogere inkomens, grote ondernemingen, Europese Unie, en de Politici Zelf weer ontzien worden. Zij die veel makkelijker met een beetje minder zelfs ruim kunnen rond komen elke maand.

Genoeg is genoeg, deze waanzin aan de top moet gestopt worden.

Vandaag gaat Rutte en Co samen met Werkgeversbonden en Werknemersbonden in overleg, Zij gaan weer over Jullie inkomens praten en besluiten. Zij die zelf elke maand met Top Inkomens geen Centje Pijn hebben van de huidige CRISIS. Politici die als zij ontslag nemen of ontslag krijgen een ruime Wachtgeld regeling krijgen. Vaak daarna ook nog een heel goed betaalde functie krijgen, Burgemeester, Wethouder of Manager worden. Met weer een top salaris.

De Partij Zonder Naam gaat daarom in 2021 deelnemen aan de 2de Kamer Verkiezingen. Frisse nieuwe Volksvertegenwoordigers, die ervaring hebben om van een laag inkomen elke maand te leven. Volksvertegenwoordigers die dat ook in hun eigen omgeving ervaren.

Nederland moet terug naar een Draagkracht Stelsel. Weer een land worden waar iedere inwoner kan mee genieten van de Welvaart. Ook als je niet meer kunt deelnemen aan het Arbeidsproces door diverse verschillende omstandigheden, heb je recht op een fatsoenlijk plezierig leven. Nederland moet terug naar een Echte Sociale Agenda.

De Nederlanders hebben niets aan zogenaamde Volksvertegenwoordigers die uit de Kamer vluchten en alleen in hun Partij Belang stemmen. Een Toeslagen Affaire die al jaren sleept, Groningers die al jaren in ellende leven. Het belang van de slachtoffers zou voorop moeten staan. Banken, Verzekeringen en Deurwaarders/Incassobureaus die Nederlanders steeds dieper in de schulden brengen. Gepensioneerden die na een leven hard werken en verplicht sparen worden gekort en bestolen. Regering en Bestuurders die Miljoenen en zelfs Miljarden over de balk smijten, terwijl er Nederlanders steeds verder de armoede in gaan.

De tijd voor een Frisse Nieuwe Volksvertegenwoordiging is Nu. Zodat de gekozen Volksvertegenwoordigers er weer zijn voor alle Nederlanders. De zogenaamde Partij Belangen, Vriendjes Politiek moet doorbroken worden.

Onze handen jeuken en wij kunnen eigenlijk niet wachten tot 17 maart 2021. Want de huidige Regeringscoalitie en hun steun partijen Groen Links, PvdA, SGP. Die hebben in de achterkamertjes de plannen al klaargemaakt. De Nederlanders met een laag en midden inkomen zullen weer de Rekening moet betalen.

Partij Zonder Naam heeft de bezem klaar staan om de 2 de kamer schoon te vegen. Nederlandse Welvaart is er voor alle Nederlandse Inwoners. Niet alleen voor de kleine Elite Groep.


partij, welvaart, hervorming, politiek, volksvertegenwoordiging, 2de kamer, 2020, 2021, sociale,

152 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page