top of page

GEZOND VERSTAND IS BELANGRIJKER DAN GELOVEN IN LEGE BELOFTEN.

Bijgewerkt op: 20 jun. 2021Partij Zonder Naam heeft op 17 maart 2021 helaas niet mee kunnen doen aan de 2de kamer verkiezingen. Een besluit dat genomen is met gezond verstand. Dit betekend niet, dat wij stoppen en het bijltje erbij neergooien. Wij blijven actief, gaan onze partij uitbreiden om over 4 jaar of indien eerder wel deel te nemen aan de 2de kamer verkiezingen. De tijd was te kort, de omstandigheden door de corona maatregelen niet gunstig, de media medewerking ontbrak. Wij bedanken iedereen, die ons in deze korte heftige tijd gesteund heeft en nu nog steunt. Wij zullen doorgaan en onze partij verder moeten uitbouwen voor Nederland. Voor een grote verandering in Nederland.

Nederland heeft een heel andere aanpak nodig, de komende 4 jaar zal dat nog harder blijken. Het Nederlandse Regeringsbeleid van Rutte en Co, zoals dat het afgelopen jaar duidelijk is uitgevoerd, zal nog harder worden uitgevoerd. Zeker gezien de verkiezingsuitslag. In 2020 was dat voor vele Nederlanders al duidelijk geworden. De komende 4 jaar zal, dat elke dag de meeste Nederlanders nog harder raken. Na meer dan 10 jaar eenzijdige grote armoede politiek is de gehele Solidariteit, die Nederland typeerde geheel afgebroken. Nederlanders waren en zijn gewend SAMEN hun schouders er onder te zetten. De Regering van Rutte en Co, die roept dat wel steeds heel hard. Maar de uitvoering al meer dan 10 jaar had ons als Nederlanders toch aan denken moeten zetten. Nederland wordt totaal afgebroken en de Nederlandse inwoners / burgers worden verder de Armoede en Schulden ingedreven. Er gaan Miljarden naar de Europese Unie, naar KLM Air France ( de zogenaamde blauwe trots van Nederland), naar Multinationals en hele grote bedrijven, naar Banken, naar Verzekeringen en naar Farmaceuten. Voor de arme doorsnee burgers en kleine ondernemers gelden er harde regels en maatregelen, voor de rijke elite en grote winst draaiende en kapitaal krachtige bedrijven gelden er geen harde regels en maatregelen.


DE GROOTSTE GROEP NEDERLANDSE INWONERS en MKB TELT NIET MEE.

De Nederlanders met een inkomen beneden de € 40.000,00 zullen de tekorten weer moeten vereffenen. Bij constatering van onterecht ontvangen financiële steun, deze tot de laatste cent moeten terugbetalen, met boete, kosten en fraude registratie.

De werkelijke trots en grote motor van Nederland en Europa, het MKB, de Boerenbedrijven en haar medewerkers die wordt helemaal in een hoekje weggedrukt en afgebroken. Deze zogenaamde Midden en Kleine Bedrijven, die maken samen EEN GROTE ECONOMISCHE MOTOR in Nederland en voor Nederland en Europa. Die zorgen voor grootste werkgelegenheid en welvaart in Nederland. Onze boerenbedrijven zijn heel belangrijk voor Nederland, zij zorgen er voor dat Nederland/Europa in de toekomst niet afhankelijk is van een voedsel productie en aanvoer uit buitenland. Daarbij is de kwaliteit van ons voedsel in Nederland en Europa ontzettend hoog. De vis, vlees, groente en fruit voldoet aan de hoogste eisen en voorwaarden. De normen die in buitenland niet nageleefd worden, die wij niet kunnen controleren.

Zeker zullen alle bedrijven ook in Nederland steeds aan verandering moeten werken, gek genoeg is dat juist bij de MKB in Nederland altijd het geval. Voor de Multinationals en Grote Bedrijven worden er altijd uitzonderingen, andere normen en andere belasting tarieven gehanteerd. Hoe eerlijk is dat. Blijf zelf simpel nadenken.

Onze huidige bestuurders zijn er meester in om Nederlanders tegen elkaar uit te spelen.

De pensioenuitkeringen kunnen niet stijgen? Bij protest, dan wordt de ouderen gevraagd of ze de jongeren geen goed pensioen gunnen.

De pensioenleeftijd moet omhoog? Dan worden ouderen ook weer tegenover jongeren gezet.

Boeren veebedrijven moeten opgeruimd worden voor de CO2 norm? Bij protest worden de boeren tegenover de woningbouw geplaatst. De boeren krijgen de schuld, dat er te weinig woningen worden gebouwd. Zij veroorzaken de woningnood?

In 2020 is er dan het Corona Virus, ontkennen doen wij, als Partij dat niet. Maar hier worden steeds rommelige, onzinnige en tegenstrijdige maatregelen, besluiten genomen en om die er door te drukken worden Nederlanders tegenover elkaar gezet. Alles voor de veiligheid, gezondheid en welzijn. De winkelwagens moeten gepoetst worden voor de besmetting te voorkomen, maar de producten mogen we allemaal door de handen halen, zelfs de verse groente en fruit (onverpakt) ? Heel onlogisch.

Nu moet er zelfs een lapje voor de mond in de winkels, welk lapje stof, papier, 100 keer gedragen en steeds op- en afgezet. Dat maakt geen ene moer uit. Als iedereen elkaar er maar op aanspreekt, dat roept onze Regering constant. Is dat niet een vorm van opruien, mensen tegen elkaar opzetten.

Elke dag komt er een nieuwe opbouwende maatregel bij. Alles voor de veiligheid en onze gezondheid? Alles is in Nederland vrijwillig zegt Rutte en Co. Er is geen vaccinatie plicht, maar winkeliers, scholen, werkgevers, busbedrijven, reisorganisaties, vliegmaatschappijen en maak rijtje maar af, die mogen je de toegang weigeren als je niet je coronaspuit heb gehad of testbewijs hebt. Geen toegang zonder Corona Pas. Mensen worden zo weer tegen elkaar opgezet.

Nu moet je al om te reizen vooraf een test laten doen, deze is 72 uur geldig, dan 24 uur, dan 4 uur. Vreemd toch, als je er over nadenkt. Je kunt getest worden en 10 minuten later dan wordt je besmet, toch is die uitslag goed, geldig en veilig. Nu zijn de winkels weer een beetje open, niet dat je gewoon binnen mag, dat niet. Afspraak maken. Bij de Supermarkten, drogisterijen, drankenshops, daar hoeft dat niet. Denk na over die tegenstrijdigheden. Hoe verschillend is het risico in de winkels. Vreemde Zaken.

Net als de aannames van het RIVM en OMT. Ze maken gewoon een schatting op basis van een formule, die ze zelf een keer in 2020 gemaakt hebben. Niet op basis van cijfers, hoe betrouwbaar en wiskundig verantwoord is dat? Ze hebben een besmet persoon in een gezin van 4 personen. Daar worden er dan 2 besmet, volgens een formule. Die 2 personen kunnen ook buiten het gezin besmet zijn geworden. En gelukkig en mooier is, de meeste gemeten besmette personen, zijn en worden niet ziek, komen niet in het ziekenhuis en in de IC terecht. Krijgen ook geen medicatie, als ze thuis lichte symptomen hebben. Blijf zelf nadenken.

Partij Zonder Naam zal dan ook niet stoppen. Wij hopen, dat de Nederlanders weer zelf gaan nadenken. Niet alles als zoete koek moeten slikken, de Media is hier mede verantwoordelijk voor. Dag en Nacht dramt de media met dezelfde items en zogenaamde feiten en waarheden maar door. Denk nou even door over de afgelopen Verkiezingsperiode. In alle Media is er alleen ruimte geweest voor de grote heersende partijen, de kleine en de nieuwe partijen, die hebben helemaal geen eerlijke kans en aandacht gekregen. Wij als Partij Zonder Naam zouden wel eens in debat willen gaan met Rutte en Co. Zonder een vooraf ingestudeerd toneelstukje, met vragen die er echt toedoen en die voor de meeste Nederlanders van belang zijn. Daar zal geen ruimte voor zijn in alle zogenaamde vrije Media van Nederland. De Regeringspartijen, Rutte en Co zullen hier ook niet voor openstaan.

Met de uitslag van deze 2de kamer verkiezingen, zullen wij Nederlanders het moeten doen. De stemmen zijn geteld, door de zure appel zullen de Nederlanders moeten bijten. De aankomende Bezuinigingen, Maatregelen en Heffingen zullen Nederlanders moeten proberen te overleven. Het verschil tussen arm en rijk zal toenemen, vele burgers en kleine ondernemers zullen failliet gaan of met grote jarenlange schulden gaan door ploeteren. Onder het Rutte en Co motto "Samen zullen wij moeten Bezuinigen en de Broekriem moeten aanhalen. Om Nederland weer uit de rode cijfers te halen."72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

STIJGENDE ZORGKOSTENPREMIE SINDS 2006

Stijging sinds 2006 van de zorgpremie, zorgkosten en verminderd zorgbasispakket. Stijgend eigenrisico, geen marktwerking.

Comentarios


bottom of page