top of page

HET ROER MOET OM VOOR NEDERLAND.


HET ROER MOET OM VOOR NEDERLAND.


Beste politici, ondernemers, medelanders,


Nederlanders door de lockdown maatregel nu al 10 maanden heel hard getroffen. De ene branche langer en harder dan de andere, maar de uitkomst is voor heel Nederland hetzelfde. De Nederlandse economie, de werkgelegenheid en het welzijn gaat er helemaal aan kapot. De steun van de Regering en de Volksvertegenwoordiging van Nederland is veel te laag. Het MKB in Nederland is een motor met duizenden tandraadjes, die niet alleen een hele grote economische bijdrage levert, maar die de belangrijkste werkgelegenheidsdrager in Nederland is.

Onze Regering is dan wel gevallen, maar het politieke circus draait gewoon door. De 2de kamer partijen, onze volksvertegenwoordiging is enkel bezig om hun eigen hachje te redden. Ze zijn bezig met de grote verkiezingsschoonmaak. Terwijl ze allemaal, de meeste dan, hun eigen steentje hebben bijgedragen aan de wantoestanden. Door actief of passief deel te nemen en als personen in de 2de kamer aan de bel trokken of op de rem sprongen, dan was er geen steun. Meer dan 10 jaar lang. Alleen eigen belang en coalitie belang. Het belang van Nederland en Nederlanders telt dus niet echt. O ja nu in de Verkiezing Modus , dan is dat anders.

Het Roer moet om in Nederland, voor Nederland.

Niet Europa moet vooropstaan op de Nederlandse Agenda, maar Nederland. Geen geld meer naar Europa. Dat geld moet in Nederland blijven en direct beginnen met hervorming van die geld vretende Europese Unie, met veel te hoge beloningen en een veel te groot EU parlement. 705 parlementariërs, die elk in 2019 € 7813,14 bruto per maand verdienen excl. 8 % VT en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarboven op nog bonussen en vergoedingen. De 27 Commissie leden krijgen per maand tussen de € 25500,00 tot € 20000,00 exclusief toeslagen. Daarbij maandelijks een netto vergoeding van € 1000,00. Dan is er een ambtenaren bestand van 55000 personen. 33000 EU commissie medewerkers hebben bruto per maand € 18000,00 . 6000 EU parlement medewerkers hebben per maand € 4350,00 en dan zijn er nog 16000 EU medewerkers zonder loon opgave. En van pensioenpremie betalen heeft niemand iets gehoord. Wel van pensioenuitkering.

Begrijpelijk dat Frans Timmermans niet warm loopt om Lijsttrekker van PvdA te worden, met € 24000,00 per maand zonder ontslag risico. Nu zouden er toch meer Nederlanders wakker moeten worden. De Europese Unie is onhoudbaar en onbetaalbaar. Daar moet met de botte bijl door, stop die waanzin. ( deze informatie kun je verzamelen op internet, niet eenvoudig in een overzichtelijke lijst)

Nederlands belang moet nu voorrang krijgen.

Nu moet er veel meer en doelgericht geïnvesteerd gaan worden in Nederland en het Nederlandse MKB. Wij hebben al jaren de Nederlandse Schatkist en Europa gesponsord. Nu moet Nederland er voor de Nederlanders zijn. Onze bestuurders en volksvertegenwoordigers roepen wel altijd “wij moeten het samen doen”, maar op hun zelf wordt niet bezuinigd. Elke maand zekerheid van inkomen ook nu en als zij stoppen, dan is er een mooie wachtgeldvergoeding. Voor ons mag, moet dat allemaal een beetje minder worden. Niet “samen” roepen en alleen de Ondernemers en Burgers korten en de rekeningen presenteren. Zo zijn er nog veel veranderingen nodig in de politiek, om Nederland weer op de Sociale Rails te krijgen. Die voorstellen staan in onze Standpunten. Dat zijn geen vreemde en onhaalbare doelen, die alle Partijen die straks in de 2de kamer komen, de Regering gaan vormen en Nederland belangrijk vinden, zouden moeten nastreven, uitvoeren. Zeker voor dat “samen” tot uitdrukking te brengen.


Daarom willen/moeten wij de 2de kamer in, om voor onze belangen en die van Nederland te gaan strijden. Van onze regering en volksvertegenwoordiging hoeven wij niets of niet veel te verwachten, dat hebben we de afgelopen 10 maanden in praktijk aan den lijve kunnen ervaren.

Wat kunnen wij samen daar aan doen..Wij hebben de start gemaakt, door een hele procedure met drempels te doorlopen voor eigen rekening. Zonder jullie support zullen wij niet verder kunnen, want voor wie hebben we dan zoveel energie in de Partij geïnvesteerd? Jullie kunnen ons steunen en helpen , wordt lid of donateur . Stort € 12,50 op onze bankrekening (meer mag ook). Voor jullie en onze campagne, de 2de kamer partijen krijgen een budget en zendtijd.

Wij als nieuwe partij dus niet. Ons banknummer is NL48SNSB 0909154783 tnv j.m.nouse onder vermelding van “ PZN Lid + naam of Donatie + naam “. Verder vragen wij jullie om landelijk bij de gemeente een “ondersteuningsverklaring” te laten invullen voor onze partij. Het formulier kun je downloaden van onze website. www.partijzondernaam.com Omdat wij een nieuwe partij zijn hebben wij er minimaal 30 per kieskring nodig. Daar zitten geen kosten aan en de uitleg lees je op onze site. Uiterlijke datum 31 januari.

Lees ons verkiezingsprogramma op deze site en kom in actie om een verandering in Nederland te starten. Stilzitten en afwachten is geen optie.

Wij hebben de eerste stappen al gezet en staan voor de deur van de 2de kamer, als jullie nu laten zien, dat jullie ons steunen en wij samen verder aan Ons Nederland, Onze bedrijven, Onze werkgelegenheid, Onze economie en Onze toekomst actief gaan werken. Dan gaan wij als partij 200% strijden voor Onze belangen en Onze MKB toekomst.


verkiezingen, Nederland, EU, toekomst, 2de kamer, volksvertegenwoordiging, politiek, 2021, bezuinigen, wachtgeld, brutoloon, pensioen, uitkering.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

STIJGENDE ZORGKOSTENPREMIE SINDS 2006

Stijging sinds 2006 van de zorgpremie, zorgkosten en verminderd zorgbasispakket. Stijgend eigenrisico, geen marktwerking.

コメント


bottom of page