top of page

Nederlanders moeten politieke grenzen kunnen stellen.

Bijgewerkt op: 20 jan. 2021


Grenzen stellen.

Belachelijk wij Nederlanders zijn zo vol van “discriminatie”, zodat de puurste vorm van discriminatie niet eens zichtbaar wordt. Diverse "nep" discussies hoeven ook niet gevoerd te worden, verspilde energie. Het is tijd, dat het overgrote deel van de Nederlandse Bevolking weer zeggenschap krijgt in Nederland.

De grootste groep Nederlanders die slachtoffer zijn van discriminatie, zijn de huishoudens die € 40.000,00 en minder verdienen per jaar.

Deze Nederlanders mogen enkel alles betalen, zelf steeds minder overhouden en aan levensstandaard elk jaar weer een stukje in leveren. Want de te korten moeten aangevuld worden.

Om het Nederlandse Huishoudboekje weer op orde te krijgen en een rechtvaardigere verdeling van de kosten te krijgen. Daar is geen hogere universitaire opleiding nodig. Dit willen de huidige Bestuurders ons wel laten geloven. Daar is alleen gezond verstand, openheid en eerlijkheid voor nodig.


Overheidsmaatregelen.

De Regering/Overheid moet vaak ingrijpen, omdat er geen huishouden meer kan overleven met de besluiten die er al genomen zijn. De afgelopen jaren zijn veel slechte besluiten genomen, die totaal niet in belang van de Nederlanders waren.

Zo is de Zorg helemaal uitgehold. Door het Corona Virus is dit nogmaals heel duidelijk geworden. Met de zogenaamde marktwerking is er een nieuw onbetaalbaar zorgstelsel opgezet. Met als doel te bezuinigen, het resultaat zakken te vullen en de huishoudens extra zorgkosten te bezorgen.

Dit is niet alleen in de Zorg gebeurd, maar ook bij Politie, Brandweer, Defensie, Gevangeniswezen. O ja en niet te vergeten Energie, Bank, Openbaarvervoer, Ziekenhuis en Woningverhuur.

Bij diverse bedrijven/instellingen werkt marktwerking helemaal niet en is dat zelfs niet wenselijk.

Kijk gewoon als nuchtere moeder of vader met, zoals vaak wordt gezegd, boerenverstand na die zaken. Laat je vooral niets aanpraten met moeilijke woorden, lange uitleggende leugen verhalen. Laat je ook geen angst aanpraten, dat als het niet zo gebeurd, zoals de Regering het wil. Dan zal zo goed als zeker de wereld vergaan. De Nederlandse Burgers moeten hun politieke grenzen kunnen stellen. Vooral zelf nadenken en opletten.
Zorg dat je de kern niet kwijtraakt.

Bijvoorbeeld de uitleg, dat het goed voor Onze Nederlandse Schatkist is, als o.a. Multinationals geen of weinig belasting betalen. Dat zou goed zijn voor de economie / welvaart van Nederland? Daar hoef je geen Universiteit voor hebben gehad, om te bedenken dat het een grote leugen is.

Of, omdat de Europese Unie er is (waar miljarden worden ingepompt en verdwijnen), is er Nederlandse Export en Handel. Nee, de grootste leugen dus.

De Export, Handel en Doorvoer, die was er al voordat de EU als enorme Extra Kostenpost van Nederland op de Nederlandse begroting werd gezet. Die miljarden moeten door de Nederlandse Huishoudens worden betaald.

Houdt het dus simpel weg eenvoudig, met gezond verstand en nuchterheid.

Nederlanders moeten weer controle en zeggenschap krijgen over Nederland.


# onbetaalbare zorg, zorg onbetaalbaar, sociale zekerheid, onbetaalbaar zorgstelsel nederland, politieke grenzen, nederlandse schatkist, gemiddeld inkomen nederlandse huishoudens,


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

STIJGENDE ZORGKOSTENPREMIE SINDS 2006

Stijging sinds 2006 van de zorgpremie, zorgkosten en verminderd zorgbasispakket. Stijgend eigenrisico, geen marktwerking.

Comentários


bottom of page