top of page

Nederlanders terug naar Welvaart met Draagkrachtbeginsel


Nederlanders zorgen voor de hele wereld.

Al meer dan 10 jaar zijn de Nederlanders nu voor de hele wereld aan zorgen, Nederlanders kunnen die lasten niet meer dragen. Ook al doet de Regering Rutte net alsof Nederland dat wel kan en dat Nederland dat verplicht is om te doen. Het zijn de gewone Nederlanders die dat in de Nederlandse Schatkist moeten stoppen. Nederlanders die al niet veel te besteden hebben, moeten nog verder Besparen, omdat de Nederlandse Regering en de meerderheid van de 2de kamer Partijen dat vinden. Die zogenaamde Volksvertegenwoordiging, die nu al jaren het Welzijn, het Belang en de Welvaart van Nederlanders achterop hebben gezet. Moeten vervangen worden. Tijd voor opruiming. Er zijn nu al diverse Regeringen geweest, VVD met PVDA, CDA, D66, CU altijd met steun van SGP, Groen Links en PvdD. Waarom steunen ze de Regeringen. Nou simpel. Die steunen elke regering voor de achterkamertjes afspraken, voor de vorm geven vaak groot commentaar in de 2 de kamer en media. Een mooie show, die veel Nederlanders al lang zat zijn.


Zorgpremies.

Marktwerking en Privatisering het grote toverwoord 30 jaren geleden. Niet elke politicus was het er mee eens. Toch wordt het er doorheen gedrukt. De zorgpremie zou niet stijgen en de zorg zou beter worden. Nou niets is minder waar. De verzekeraars wrijven al in hun handen, zij bepalen de premies, regels en kosten. Hebt U ooit een verzekeringspremie zien dalen dus echt niet. Die stijgen altijd en als verzekeringen moeten betalen dan zijn ze nooit thuis, dan verschuilen zij zich achter de regels en leggen die in hun voordeel uit. Lange bijna ingewikkelde procedures zullen volgen. Wel op tijd zult U premie moeten betalen. De zorgverzekering zal dan ook uit die zogenaamde marktwerking moeten worden gehaald en de premies die moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Berekend worden naar draagkracht, naar inkomen? Dat hoeft echt geen jaren te duren, dat willen zij ons wel laten geloven. Alles willen ze dan super ingewikkeld gaan uitleggen, zoals altijd. In de tussentijd harken ze nog miljarden binnen. Afkoopregelingen met zorgverzekeraars afspreken is nergens voor nodig, hun winsten zijn mega groot jaarlijks.

De oplossing.

De oplossing is heel eenvoudig, ga ik hier nu niet uitleggen. Dat plan ligt wel klaar. Moeten die Zorgverzekeraars dan verdwijnen? Voor mij niet! Een Zorgverzekering mag geen melkmachine zijn, die de Nederlanders die de goede zorg nodig hebben leegzuigt. De verzekeraars hebben Miljarden winst gemaakt en zullen die prachtig boekhoudkundig verdeeld hebben.


# zorgverzekering, draagkrachtbeginsel, zorg, zorgpremie, inkomen,

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

STIJGENDE ZORGKOSTENPREMIE SINDS 2006

Stijging sinds 2006 van de zorgpremie, zorgkosten en verminderd zorgbasispakket. Stijgend eigenrisico, geen marktwerking.

bottom of page