top of page

Toespraak Maastricht 6-9-2020Welkom in Maastricht. Limburg sta op, Nederland sta op.

Ik ben John Nouse van Partij Zonder Naam.

Waarom Partij Zonder Naam , heel simpel de Naam die doet er niet toe. Veel belangrijker is het Doel.

Voor Partij Zonder Naam is dat een Sociale Samenleving voor alle Inwoners van Nederland, een eerlijkere verdeling van de welvaart, van de lasten en een eerlijke Volksvertegenwoordiging. Voor alle Nederlanders.

Waarom worden alle protesten, demonstraties en manifestaties tegen de heersende politiek verboden, neer geslagen en in de media neergezet als rellen en de deelnemers als hooligans.?

Waarom worden de corona maatregelen zo hard gehandhaafd en in onze hersenen gedramd.? Waarom worden de Burgemeesters naar voren geschoven als grote machthebbers en beslissers.?

Alles om de bevolking te onderdrukken, klein te houden en de heersende politieke macht dragers en hun achterban in het zadel te houden.

Protesten.

De demonstraties en protesten zijn wereldwijd verspreid en al vele jaren bezig, echt stoppen en tegenhouden kunnen zij dat niet meer. Daarom wordt er steeds meer geweld ingezet. Geweld dat niet getoond wordt in de heersende slaven Media. Om de gehersenspoelde bevolking hun mening te beïnvloeden.

Als deelnemer aan enkele protesten en demonstraties, heb ik gezien en ervaren hoe er door de politie in opdracht van de heersende politieke leiders, getracht wordt om de protesten te breken met provocatie en geweld. Vaak lukt dat en het schrikt de toeschouwende onderdrukte bevolking dan ook af om deel te nemen. Nu in 2020 het jaar waarin wij 75 jaar Vrijheid vieren in Nederland, in Europa, moeten wij ervaren dat de onderklasse van de bevolking helemaal niet vrij is. Wij leven in een Moderne Slavernij. Beheerst door Banken, Verzekeringen, Multi-nationals, door een zelfbenoemde Europese Unie, een Supermacht uit gebakken lucht. Een nu opgetuigde zogenaamde wereldmacht, zonder 3 de Wereld Oorlog in het leven geroepen.

Vrijheid.

Een Europa waarin de grootste groep van de bevolking geleefd, gestuurd, onderdrukt en klein gehouden wordt. Nu met Corona worden wij weer opgesloten in de eigen landsgrenzen, in de eigen regio, in de eigen gemeente, in de bejaarde en verzorging tehuizen, zelfs in de eigen woning. Door de machthebbers die niet zonder de bevolking kunnen leven en niet kunnen overleven. Zonder ons als werkbijen, werkmieren kunnen zij helemaal niet bestaan. Daarom proberen zij de bevolking klein, arm en rustig te houden. Bij degene waarbij dat niet lukt, zullen zij geweld, intimidatie gebruiken, angst en verdeeldheid zaaien.

Wij die hier en elders in de wereld protesteren op straat, zullen dit moeten blijven doen, om de rest van de bevolking wakker te schudden en aan het zelf denken te zetten. Gezond Verstand wordt er gevraagd. Zelf nadenken.

Partij Zonder Naam.

Om deze protesten, demonstraties en manifestaties te steunen en ons verzet nog een extra zet te geven, is de Partij Zonder Naam gestart in Nederland. Verzet van binnen uit. Verzet om de bezem door de 2de kamer te halen.

De Grootste groep Nederlanders, die steeds de lasten van Nederland moeten dragen kunnen dan hun protest laten zien. Het hef in eigen hand nemen. Zij kunnen 17 maart 2021 demonstreren op loopafstand van hun woning. Zonder dat er met politie geweld hun verzet en ongenoegen kan worden neergeslagen. Zonder dat de Regering, de Burgemeesters hun protest kan verbieden en tegenhouden.

Gezond Verstand moeten Nederlanders blijven gebruiken, bij alles wat deze heersende machthebbers ons willen doen geloven en laten uitvoeren.

Gehersenspoeld.

Rutte en Co, RIVM, Outbreak Managment Team, Corona Gezant, Tientallen Deskundigen en de Propaganda Media Slaven hebben Nederlanders zo ver, dat zij bepalen of en wanneer een mondkapje gedragen moet worden. Ze voeren experimenten uit in Amsterdam, Rotterdam en benoemen dat ook nog, de gehersenspoelde Nederlanders doen er aan mee. In de ene straat een mondkapje op en de hoek om dan mag het af. Hoe slim is dat Corona Virus of hoe volgzaam, hoe gehoorzaam zijn de Nederlanders. Daarom zijn deze protesten, demonstraties, manifestaties hard nodig. Om de gehersenspoelde Nederlanders, Europeanen wakker te schudden en weer gewoon zelf te laten nadenken.

Limburg sta op, Nederland sta op, Europa sta op protesten moeten blijven doorgaan. Partij Zonder Naam en ik zal doorgaan om de bezem door de 2de kamer te halen, de knuppel in de heersende politieke waanzin te gooien. De kartel en achterkamertjes politiek moet doorbroken worden.

Begroting 2021.

Nu komt de begroting er weer aan. Wie moet de rekening betalen. Wie moet gaan bezuinigen en inleveren. De Europese Unie niet, Rutte en Co ook niet. De gewone grootste groep Nederlanders die zijn weer aan de beurt. Blijf zo veel mogelijk zelf nadenken. Pas op voor de verborgen Corona agenda. Rutte en Co is onderweg om de armoede en schulden onder Nederlanders uit te breiden. Uitgestelde belastingen, huur en hypotheek. In januari 2021 zullen de eerste herinneringsbrieven verstuurd worden. Straks na de verkiezingen zullen de afrekeningen komen, Deurwaarders, Beslagen, Openbare verkopen en Faillissementen zullen massaal zijn. Voor degene die het nog net financieel redden is dan de Moderne Slavernij begonnen, hard jaren door ploeteren om de uitgestelde bedragen met rente en kosten te betalen. Terwijl er Miljarden in Europa, in Ander Landen en in Multi-nationals zijn gestopt. De gewone Nederlandse Burgers moeten bloeden.

Houdt jullie keuze en denken in eigen hand, met gezond en nuchter verstand.

Limburg Sta Op en Partij Zonder Naam zullen doorgaan met het protest en wakker schudden. Met gezond verstand.


limburg, sta op, begroting, nederland, 17 maart 2021, bezuinigen,corona, vrijheid, demonstratie, geweld, sociaal, samenleving,

288 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

STIJGENDE ZORGKOSTENPREMIE SINDS 2006

Stijging sinds 2006 van de zorgpremie, zorgkosten en verminderd zorgbasispakket. Stijgend eigenrisico, geen marktwerking.

Comments


bottom of page